Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731578909

Amistoso 731578909 Información oficial sobre el partido 731578909 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Valencia Heat Alineación oficial del equipo 'Valencia Heat' en el partido 0 - 8 LAMANGA Alineación oficial del equipo 'LAMANGA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Valencia Heat Alineación oficial del equipo 'Valencia Heat' en el partido 0 - 9 LAMANGA Alineación oficial del equipo 'LAMANGA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Heat

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Iván Duriz de Valencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

LAMANGA

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Jorge Javier Puig va posar els visitants LAMANGA per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el LAMANGA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Davide Rascio, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Davide Rascio de LAMANGA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Lartim Comentale va augmentar l'avantatge de LAMANGA a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Lartim Comentale va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marcos Navarro Pérez va augmentar l'avantatge de LAMANGA a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Marcos Navarro Pérez de LAMANGA va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 7 per als visitants al minut 68.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LAMANGA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Davide Rascio va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 8 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): LAMANGA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paulo Filipe Firmino va desviar el xut final de Maximilian Krach després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Marcos Navarro Pérez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Adoram Harmolin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.