Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731577825

Amistoso (Int.) 731577825 Información oficial sobre el partido 731577825 en Hattrick

22.05.2024 14:00:00

Dobrikov Eagles Alineación oficial del equipo 'Dobrikov Eagles' en el partido 2 - 3 Guerriero Alineación oficial del equipo 'Guerriero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dobrikov Eagles Alineación oficial del equipo 'Dobrikov Eagles' en el partido 2 - 1 Guerriero Alineación oficial del equipo 'Guerriero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,7 % 11,5 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dobrikov Eagles

Goles Goles

  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Richard Kabelka! Un inimaginable dribbling sobre Nicholas Roviaro va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Dobrikov.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jiří Sršeň de Dobrikov va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Karel Skořepa de Dobrikov es va guanyar la targeta groga merescudament.

Guerriero

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Pantuflo Ena va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): Guerriero agafava avantatge al minut 51 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tlale Keitumetse amb mestria.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vincent Lampron que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Guerriero.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Iacopo Dalla Pietra al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pantuflo Ena al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Pantuflo Ena, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.