Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731577361

Amistoso (Int.) 731577361 Información oficial sobre el partido 731577361 en Hattrick

22.05.2024 15:20:00

Tramblyrons de luxe Alineación oficial del equipo 'Tramblyrons de luxe' en el partido 4 - 4 Kärnkonnad fc Alineación oficial del equipo 'Kärnkonnad fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Tramblyrons de luxe Alineación oficial del equipo 'Tramblyrons de luxe' en el partido 3 - 6 Kärnkonnad fc Alineación oficial del equipo 'Kärnkonnad fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tramblyrons de luxe

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Tramblyrons s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Dimitri Bétrancourt per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Tramblyrons va augmentar la diferència quan Mathurin Bonno no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Télesphore Daude de Tramblyrons va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alphonse Gniba va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tramblyrons empatava el partit, 4 a 4, al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pierre Bardon va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Jérémy Garcia, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raynald Plusquellec de Tramblyrons es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kärnkonnad fc

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Rafidine Boina va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Kärnkonnad en aconseguir el 2 - 1.
  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors de Kärnkonnad no defallien en cap moment. Producte d'això, en Hasan Celasun va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Kärnkonnad al minut 42. Tasuja Randala va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3
  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 59, quan Jangkwan Kim va posar els visitants Kärnkonnad per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Pierre-Louis Godart, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hasan Celasun no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Tasuja Randala que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 270 Minuto 90 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Kärnkonnad al minut 90, però el xut de Tasuja Randala va topar amb la tanca defensiva.