Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731577123

Amistoso (Int., RC) 731577123 Información oficial sobre el partido 731577123 en Hattrick

23.05.2024 01:00:00

Windham Dragons Alineación oficial del equipo 'Windham Dragons' en el partido 1 - 0 Rugoja Alineación oficial del equipo 'Rugoja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Windham Dragons Alineación oficial del equipo 'Windham Dragons' en el partido 1 - 0 Rugoja Alineación oficial del equipo 'Rugoja' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Windham Dragons

Goles Goles

  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Corria el minut 86 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Danial Willette, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Charles Foster que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Windragons Jesse Canter quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ben Gamache l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Halit Özün de Windragons va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Rugoja

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Rugoja sortien al contraatac. La falta llançada per Marc-Olivier Stephant va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Rugoja van sortir al contraatac al minut 81, però Óscar José Brusca va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): El Rugoja va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Marc-Olivier Stephant la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Evgeni Konyarov.