Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576939

Amistoso (Int., RC) 731576939 Información oficial sobre el partido 731576939 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido 7 - 4 A Cuero Limpio FC Alineación oficial del equipo 'A Cuero Limpio FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido 5 - 1 A Cuero Limpio FC Alineación oficial del equipo 'A Cuero Limpio FC' en el partido
Tiene suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nebreda FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Jandro Folgado es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Marcos Español, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Nebreda.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Edu Gangolells va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Felix Simon Sindelfingen va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marcos Español va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Nebreda va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 98 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcos Español ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gregorio Abelló va estar a punt d'avançar els locals al minut 101 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Valeri de Nebreda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Marcos Español no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Francisco Chaparris encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 3 per a Nebreda.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Jandro Folgado anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Nebreda.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Nebreda, Gracián Cosmede, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Juan Antonio Bécares va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 4.

A Cuero Limpio FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Hugo Marcelo Corbal que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Fortunato Cavotti va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a Limpio.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Yakup Erişkin, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Limpio va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julio Puellas va desviar el xut final de Aivis Romanovskis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 225 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Yakup Erişkin es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrizio Stampi de Limpio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Fabián Stoiffel de Limpio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aivis Romanovskis de Limpio es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Mattia Ponzi de Limpio, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Julio Puellas en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Patrizio Stampi va xutar fora per a Limpio, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per David Carl de Limpio anava molt fort i col·locat però Julio Puellas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 4.