Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576912

Amistoso (Int.) 731576912 Información oficial sobre el partido 731576912 en Hattrick

23.05.2024 02:15:00

F.c Pinky-Red Alineación oficial del equipo 'F.c Pinky-Red' en el partido 1 - 0 Frankfurter Grüne Soße 2022 e.V. Alineación oficial del equipo 'Frankfurter Grüne Soße 2022 e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.c Pinky-Red Alineación oficial del equipo 'F.c Pinky-Red' en el partido 3 - 0 Frankfurter Grüne Soße 2022 e.V. Alineación oficial del equipo 'Frankfurter Grüne Soße 2022 e.V.' en el partido
Tiene mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c Pinky-Red

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pinky-Red va ser Carlos Eduardo Calla.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Maltés va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Demetrio Leiva, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Frankfurter Grüne Soße 2022 e.V.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marco Greiffenkrantz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ben Erik Kassin, als 6 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Wolfgang-Wilhelm Dirrigl, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Frankfurter va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Franklin Lehmberg va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Nathan Atterer de Frankfurter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.