Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576908

Amistoso (Int., RC) 731576908 Información oficial sobre el partido 731576908 en Hattrick

22.05.2024 13:45:00

UnderGodCover Alineación oficial del equipo 'UnderGodCover' en el partido 2 - 3 FC Portinho Alineación oficial del equipo 'FC Portinho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UnderGodCover Alineación oficial del equipo 'UnderGodCover' en el partido 1 - 3 FC Portinho Alineación oficial del equipo 'FC Portinho' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UnderGodCover

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): Aivars Gailītis de UnderGodCover va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gunvaldis Čaviņš que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de UnderGodCover van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Ruslan Aleshinskiy.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juris Karpenkovs. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guilherme Jardim Leal al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gunvaldis Čaviņš va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ruslan Aleshinskiy va intentar anar-se'n per velocitat al minut 49 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Igor Oreshkov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

FC Portinho

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 33 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Nemanja Aksentijević.
  • 160 Minuto 42 (Gol de falta): Viktor Mönkhagen va empatar per a Portinho, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Amb 80 minuts jugats, Ethan Baert de Portinho va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pablo Daniel Erico quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pablo Daniel Erico va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Brian Brennan va estar a punt de posar per davant a Portinho amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Omer Rabbani va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Ethan Baert va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Omer Rabbani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Nemanja Aksentijević quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mathurin Gaugain es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.