Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576760

Amistoso (Int., RC) 731576760 Información oficial sobre el partido 731576760 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

DREAM TEAM 2020 Alineación oficial del equipo 'DREAM TEAM 2020' en el partido 3 - 2 VotorantimRJ Alineación oficial del equipo 'VotorantimRJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
DREAM TEAM 2020 Alineación oficial del equipo 'DREAM TEAM 2020' en el partido 8 - 0 VotorantimRJ Alineación oficial del equipo 'VotorantimRJ' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DREAM TEAM 2020

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Leonardo Frausto de DREAM va aconseguir igualar el partit al minut 55, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leonardo Frausto, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del DREAM se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 59.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Nikos Galeos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de DREAM.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Nikos Galeos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): DREAM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Lesmes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En José Manuel Ortiz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DREAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Manuel Portillo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DREAM.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Manuel Portillo de DREAM gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Jānis Smilšgailis de DREAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

VotorantimRJ

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlo Li Puma va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per VotorantimRJ va ser Wilson Mascary, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Michael Marcher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Radek Štůsek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 76 en Carlo Li Puma ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ovidiu Firu el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pál Szuhár de VotorantimRJ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stanko Preradović de VotorantimRJ es va guanyar la targeta groga merescudament.