Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576661

Amistoso (Int.) 731576661 Información oficial sobre el partido 731576661 en Hattrick

22.05.2024 21:55:00

Tarouquela.F.C Alineación oficial del equipo 'Tarouquela.F.C' en el partido 5 - 2 P51Mustang Alineación oficial del equipo 'P51Mustang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Tarouquela.F.C Alineación oficial del equipo 'Tarouquela.F.C' en el partido 8 - 0 P51Mustang Alineación oficial del equipo 'P51Mustang' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarouquela.F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Tar.F.C va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Armindo Abegão va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tar.F.C. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Przemysław Bartoń xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Tar.F.C prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Vaitnoras Lužnovas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tar.F.C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Checheg Nevniz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Przemysław Bartoń, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Tar.F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Armindo Abegão va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Tar.F.C va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Li Jian Teck va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio de la Riva.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Checheg Nevniz va ridiculitzar a en Sophal Sokunthea amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

P51Mustang

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de José María Enyego que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Petko Stoilov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a P51Mustang.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Pietro Pennoni de P51Mustang va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a István Koplárovics de P51Mustang la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.