Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576286

Amistoso (Int.) 731576286 Información oficial sobre el partido 731576286 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 0 - 2 Alt Damen Alineación oficial del equipo 'Alt Damen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 0 - 2 Alt Damen Alineación oficial del equipo 'Alt Damen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FINISHER

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Próspero Redondo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FNS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Antonio Flaquer s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 38 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Marcos Arruebo, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.

Alt Damen

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gigio Botto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Damen.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Lazar Tarabić van servir per superar a l'últim defensor, en Paco Galliners. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Damen cantant "Lazar Tarabić selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Lazar Tarabić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Lazar Tarabić va estar a punt de posar per davant a Damen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Izoaga va impedir un gol cantat.