Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731575769

Amistoso (Int.) 731575769 Información oficial sobre el partido 731575769 en Hattrick

18.05.2024 10:30:00

Skyline Riders Alineación oficial del equipo 'Skyline Riders ' en el partido 2 - 1 I veri campioni Alineación oficial del equipo 'I veri campioni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Skyline Riders Alineación oficial del equipo 'Skyline Riders ' en el partido 3 - 1 I veri campioni Alineación oficial del equipo 'I veri campioni' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skyline Riders

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Skyline prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Clement Scussel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Skyline va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Matteo Pizzolante va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Skyline a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Clement Scussel va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Ricardo Sánchez-Mellado, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Skyline va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Ghislain Doche va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Camuso.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ghislain Doche de Skyline va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

I veri campioni

Goles Goles

  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del campioni van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Frank Grau va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip campioni Achille Picard quasi marca al minut 58 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jean-Hugues Raton l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Frank Grau de campioni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Vincent Lair de campioni va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.