Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731575749

Amistoso (Int., RC) 731575749 Información oficial sobre el partido 731575749 en Hattrick

22.05.2024 14:00:00

SFA United Alineación oficial del equipo 'SFA United' en el partido 3 - 0 Ghosts Starkgaryen Alineación oficial del equipo 'Ghosts Starkgaryen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SFA United Alineación oficial del equipo 'SFA United' en el partido 1 - 1 Ghosts Starkgaryen Alineación oficial del equipo 'Ghosts Starkgaryen' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SFA United

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 5 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Julián Domínguez llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan United va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bartoloměj Ondra des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Als 57 minuts de joc, els nois de United van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Julián Domínguez augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Radim Ekl, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Shmavon Zakaryan gairebé va marcar per a United des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Julián Domínguez va sortir per sobre el travesser.

Ghosts Starkgaryen