Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731575500

Amistoso (Int.) 731575500 Información oficial sobre el partido 731575500 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido 1 - 4 SC Belge Bzh Alineación oficial del equipo 'SC Belge Bzh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido 1 - 6 SC Belge Bzh Alineación oficial del equipo 'SC Belge Bzh' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patryns f.c.

Goles Goles

  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Antonio Camuso de Patryns va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Dan Mărcan de Patryns va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SC Belge Bzh

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): SCBB va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Gergő Farkas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Pablo Henríquez de SCBB l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 61 de partit.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Roël Sweelinck va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SCBB eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 86, Roël Sweelinck va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Souheil Mesrour va entorpir al marcador d'en Ron Simmeren per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kilian Van Ooteghem. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silviu Regoş de SCBB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59 del partit, Silviu Regoş de l'equip SCBB, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.