Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731575432

Amistoso (Int., RC) 731575432 Información oficial sobre el partido 731575432 en Hattrick

22.05.2024 09:45:00

Nyerünk FC Alineación oficial del equipo 'Nyerünk FC' en el partido 2 - 0 FC Gagra Alineación oficial del equipo 'FC Gagra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nyerünk FC Alineación oficial del equipo 'Nyerünk FC' en el partido 2 - 0 FC Gagra Alineación oficial del equipo 'FC Gagra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nyerünk FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Nyerünk per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antal Modok, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Nyerünk va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Attila Karikó en un 1 contra 1 amb el porter Tariel Phartskhaladze, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Nyerünk per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 66, quan Ádám Mészáros va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Nyerünk Ádám Mészáros, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tariel Phartskhaladze. El marcador continuava 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antal Modok, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tariel Phartskhaladze va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Nyerünk i 0 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Attila Karikó va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Nyerünk, János Muszka, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 0 al marcador.

FC Gagra

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Karol Lefik va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FC Gagra que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FC Gagra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Haiko Batzel, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FC Gagra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Loïs Duguet, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tariel Phartskhaladze va xutar fora per a FC Gagra, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FC Gagra, Marcel Napierała, col·locà la pilota just a les mans d'en Fabrizio Spagnoli. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Filippo Pugliese de FC Gagra va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Manuel Gil Rosado xutant per a FC Gagra va fer anar la pilota just on la volia, però Fabrizio Spagnoli, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.