Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731575202

Amistoso (Int.) 731575202 Información oficial sobre el partido 731575202 en Hattrick

22.05.2024 18:45:00

Al-Normal II Alineación oficial del equipo 'Al-Normal II' en el partido 3 - 1 Calcio Bianconeri Sthlm Alineación oficial del equipo 'Calcio Bianconeri Sthlm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al-Normal II Alineación oficial del equipo 'Al-Normal II' en el partido 3 - 0 Calcio Bianconeri Sthlm Alineación oficial del equipo 'Calcio Bianconeri Sthlm' en el partido
Tiene un resultado normal 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-Normal II

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de John Alfaro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rait Kaldur, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al-Normal va aconseguir el 3 - 1 quan Ángel Viruez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Ángel Viruez quasi dona a Al-Normal l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Amel Salahović al minut 16 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Władysław Klemczak va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paul Barry. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Władysław Klemczak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al-Normal va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Antoni Sajak va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Franco Berni va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Calcio Bianconeri Sthlm

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Bianconeri va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mark Gottgård la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maurizio Pirani, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.