Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731574514

Amistoso (Int., RC) 731574514 Información oficial sobre el partido 731574514 en Hattrick

22.05.2024 20:00:00

Hedens IF Alineación oficial del equipo 'Hedens IF' en el partido 1 - 3 Roadmen FC Alineación oficial del equipo 'Roadmen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hedens IF Alineación oficial del equipo 'Hedens IF' en el partido 1 - 1 Roadmen FC Alineación oficial del equipo 'Roadmen FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,6 % 13,0 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hedens IF

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Roberto Antonissen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Heden se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): Alessio Demattè hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Paolo Nievas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessio Demattè es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Loïs Roux de Heden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Roadmen FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Heden. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jürgen Scheidekoppel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Roadmen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 75.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Roadmen eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Enrico Minotti va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Roadmen va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 80, quan Ruslan Nemov, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Roadmen van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alessandro Travi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Roadmen que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ruslan Nemov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Cristino Galdós va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luciano von Grüningen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Roadmen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Fehim Uslu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.