Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731574489

Amistoso (RC) 731574489 Información oficial sobre el partido 731574489 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido 1 - 2 San Bernabé C.F. Alineación oficial del equipo 'San Bernabé C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido 1 - 4 San Bernabé C.F. Alineación oficial del equipo 'San Bernabé C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Micifus

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Micifus s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Irular Eskurtza per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de José Bethencourt quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Biagio Simbeni va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 42 en Petar Shopov ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en José Bethencourt el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 110 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Micifus, l'equip va recuperar la pilota al minut 110 i va contraatacar. En Héctor Sáenz García va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petar Shopov.

San Bernabé C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de José Miguel Robert que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 92, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Samuel Palma es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Samuel Palma quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Sanbernabe va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Juan Luis Cunchillos que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sanbernabe a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Samuel Palma va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Micifus. La jugada d'estratègia del Sanbernabe per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Luis Cunchillos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.