Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731573042

Amistoso (Int., RC) 731573042 Información oficial sobre el partido 731573042 en Hattrick

22.05.2024 23:40:00

El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 3 - 4 Ten Pac Alineación oficial del equipo 'Ten Pac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 1 - 3 Ten Pac Alineación oficial del equipo 'Ten Pac' en el partido
Tiene suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Rayo Rojo

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xordan Ganduxé, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rayo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Rayo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Emilio Butragueño, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Emilio Butragueño va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rayo empatava el partit, 3 a 3, al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Xordan Ganduxé quasi marca en una jugada assajada de córner que Humberto Molero havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 210 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Miquel Ganduxé quasi empata el partit per a Rayo, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Mancha de Rayo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ten Pac

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Paul Machado va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Ten en aconseguir el 2 - 1.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, el Ten va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marian Drabek, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Cerati es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Ten va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 90. Quecholli Och va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Vittorio Gasbarro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Michel Larrazabal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Florentino Ruiz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Scott Gries quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Ten creava perill des de la dreta al minut 50, però en Vittorio Gasbarro, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Quecholli Och desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Michel Larrazabal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vittorio Gasbarro va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Rudolf Stasikowski, el jugador de Ten va ser expulsat al minut 14.