Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731573020

Amistoso (Int.) 731573020 Información oficial sobre el partido 731573020 en Hattrick

22.05.2024 09:45:00

Vyzantine_Empire Alineación oficial del equipo 'Vyzantine_Empire' en el partido 3 - 0 FC Burgondie Alineación oficial del equipo 'FC Burgondie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vyzantine_Empire Alineación oficial del equipo 'Vyzantine_Empire' en el partido 3 - 0 FC Burgondie Alineación oficial del equipo 'FC Burgondie' en el partido
Tiene un resultado normal 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vyzantine_Empire

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Vyzantine_Empire va ser Grzegorz Olechowicz.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Vyzantine_Empire va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gaber Rus, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bogdan Costache que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vyzantine_Empire a 3 - 0. Mohamed Ali Nouioui va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Gaber Rus que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yağmur Behin al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mohamed Ali Nouioui va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Gaber Rus es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vyzantine_Empire va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Grzegorz Olechowicz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grzegorz Olechowicz de Vyzantine_Empire la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yiorgos Gaitanos de Vyzantine_Empire es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Burgondie