Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731571510

Amistoso (Int.) 731571510 Información oficial sobre el partido 731571510 en Hattrick

22.05.2024 19:20:00

FK Silikatinis Alineación oficial del equipo 'FK Silikatinis' en el partido 3 - 0 Fc Romarios Alineación oficial del equipo 'Fc Romarios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FK Silikatinis Alineación oficial del equipo 'FK Silikatinis' en el partido 5 - 0 Fc Romarios Alineación oficial del equipo 'Fc Romarios' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Silikatinis

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nark Foster ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Silikatinis es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nark Foster va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Gedvardas Graškevičius va augmentar la diferència de Silikatinis a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 12 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Silikatinis va ser a punt de marcar al minut 12, quan el seu jugador Bero Heinig va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Silikatinis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Silikatinis Audronis Šejanovas quasi marca al minut 82 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Giedrutis Tšeciakas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Nark Foster, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gracius Šaparauskas estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gedvardas Graškevičius, als 87 minuts, va fallar per ben poc.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 88 podia haver acabat en gol, però Ginés Ustoa va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Fc Romarios

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Romarios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Noelio Corera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.