Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731571018

Amistoso (Int., RC) 731571018 Información oficial sobre el partido 731571018 en Hattrick

22.05.2024 08:15:00

Inter Chernihiv Alineación oficial del equipo 'Inter Chernihiv' en el partido 4 - 1 Zangaletos Malditos Alineación oficial del equipo 'Zangaletos Malditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Inter Chernihiv Alineación oficial del equipo 'Inter Chernihiv' en el partido 5 - 3 Zangaletos Malditos Alineación oficial del equipo 'Zangaletos Malditos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Chernihiv

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Inter va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Jafar Canword va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Inter va aconseguir el 2 - 0 quan Jafar Canword va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vladimir Pyrikov va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Anto Ivančević es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anto Ivančević va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant August Benejam va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Jafar Canword gairebé va marcar per a Inter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anto Ivančević va rematar alt.

Zangaletos Malditos

Goles Goles

  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Volkmar Güttl va treure un córner llarg cap al segon pal que en Thy Kim, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro García-Cardo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.