Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731570457

Amistoso (Int.) 731570457 Información oficial sobre el partido 731570457 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Dinamo Zapaterico Alineación oficial del equipo 'Dinamo Zapaterico' en el partido 3 - 0 PINGVINS Alineación oficial del equipo 'PINGVINS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dinamo Zapaterico Alineación oficial del equipo 'Dinamo Zapaterico' en el partido 4 - 0 PINGVINS Alineación oficial del equipo 'PINGVINS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Zapaterico

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Zapaterico s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Clos per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andrzej Nikiforenko es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Zamfir Popa de Zapaterico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Sergio Urzáiz del Zapaterico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Pedro Estade va marxar per velocitat al minut 25 i va fer una passada de la mort a Andrzej Nikiforenko, però aquest va fallar.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, Faris Rahmy gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Clos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vlatko Vučić per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergey Bufetov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Faris Rahmy, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

PINGVINS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PINGVINS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jānis Cēburs, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gunārs Brahmanis va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jānis Cēburs rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gunārs Brahmanis de PINGVINS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Viktors Geituss-Eitvins de PINGVINS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.