Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731570238

Amistoso (Int.) 731570238 Información oficial sobre el partido 731570238 en Hattrick

22.05.2024 05:15:00

Thánh Rùa FC Alineación oficial del equipo 'Thánh Rùa FC' en el partido 0 - 4 FC Gyvuliai Alineación oficial del equipo 'FC Gyvuliai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thánh Rùa FC Alineación oficial del equipo 'Thánh Rùa FC' en el partido 0 - 1 FC Gyvuliai Alineación oficial del equipo 'FC Gyvuliai' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thánh Rùa FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Thánh Rùa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nguyễn Văn Hậu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jan Walek no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nguyễn Văn Hậu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Văn Minh Khánh de Thánh Rùa es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Đặng La es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Gyvuliai

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gyvuliai van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en John-Olof Ivarsson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Władysław Sikalski de Gyvuliai va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Jari Bergwerf va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 135 Minuto 63 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Gints Punāns de Gyvuliai va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, el Gyvuliai va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gints Punāns s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cosme Gottardi de Gyvuliai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Władysław Sikalski.