Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731570161

Amistoso (Int.) 731570161 Información oficial sobre el partido 731570161 en Hattrick

21.05.2024 19:15:00

steamrollers Alineación oficial del equipo 'steamrollers' en el partido 1 - 5 Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
steamrollers Alineación oficial del equipo 'steamrollers' en el partido 2 - 3 Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,0 % 60,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

steamrollers

Goles Goles

  • 190 Minuto 59 (Gol de falta): En Gionata Dellagiacoma va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): steamrollers va gaudir d'un penal a favor al minut 4, però el jugador Piotr Argasiński va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Maxi-Julian Hasler.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Giorgio Caiazza va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 59 amb una falta ben llançada per en Piotr Argasiński, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ian Whitehead no va entrar per centímetres.

Reservoir Dog_s

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Zacarias Barros de Reservoir va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Reservoir va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Kai Savolainen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Massimiliano Greinschgl, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Reservoir va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Isidro Ciutadella, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 4.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Joonas Niinivirta va augmentar l'avantatge de Reservoir a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 75, el Reservoir estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Uroš Dokić va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Efraín Canastuj quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Morgan Brambilla Pisoni, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Imre Bundás de Reservoir amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.