Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731569647

Amistoso 731569647 Información oficial sobre el partido 731569647 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Golden Celtic Warriors Alineación oficial del equipo 'Golden Celtic Warriors' en el partido 1 - 3 Saxo Team FC Alineación oficial del equipo 'Saxo Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Golden Celtic Warriors Alineación oficial del equipo 'Golden Celtic Warriors' en el partido 1 - 5 Saxo Team FC Alineación oficial del equipo 'Saxo Team FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Celtic Warriors

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. GCW s'avançava en el marcador després que en Michael Jeslund xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nikolay Ludzhev de GCW va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Esaú Fernández es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Saxo Team FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Saxo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 44, quan Cristiano Pascual Arana va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): Albano Garrido va deixar patent la seva inexperiència al minut 74, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Mikko Kristiansson va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 2 per a Saxo.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Tiziano Frantellizzi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Cristiano Pascual Arana al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Saxo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Francesc Josep Mayol, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Amaro Rouco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Bieber de Saxo es va guanyar la targeta groga merescudament.