Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731569385

Amistoso (RC) 731569385 Información oficial sobre el partido 731569385 en Hattrick

22.05.2024 17:10:00

SCL-limmen Alineación oficial del equipo 'SCL-limmen' en el partido 5 - 6 Fc de beer Eagles Alineación oficial del equipo 'Fc de beer Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
SCL-limmen Alineación oficial del equipo 'SCL-limmen' en el partido 5 - 2 Fc de beer Eagles Alineación oficial del equipo 'Fc de beer Eagles' en el partido
Tiene un resultado normal 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCL-limmen

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al SCL-limmen una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Reiner-Winfried Kordick, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 20.
  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): En Reiner-Winfried Kordick va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Eize Weener va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sokhan Loun va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. SCL-limmen empatava el partit, 4 a 4, al minut 82.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Sokhan Loun, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 5 - 6 per a SCL-limmen.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sokhan Loun va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Fc de beer Eagles

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Eagles va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Norbert Zilverberg va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Eagles seguien lluitant fins al final. Al minut 40, fruit d'aquests esforços, Ted Leijnse va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 62. L'anotador per Eagles va ser Luc Esselink, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sipko Noya sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 72 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 4 al marcador.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Norbert Zilverberg quedar desmarcat i marcar per a Eagles al minut 86. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Eagles augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kenneth Mungroo es rifés el porter i marqués el 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Fred Marbus va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Evert-Jan Beegden va estar atent i va desviar la pilota a córner.