Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731569370

Amistoso (Int.) 731569370 Información oficial sobre el partido 731569370 en Hattrick

19.05.2024 20:00:00

KazzatorFC Alineación oficial del equipo 'KazzatorFC' en el partido 2 - 2 Didim FC Alineación oficial del equipo 'Didim FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KazzatorFC Alineación oficial del equipo 'KazzatorFC' en el partido 0 - 2 Didim FC Alineación oficial del equipo 'Didim FC' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KazzatorFC

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Gertjan Tammens va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de KazzatorFC, Santaras Levitanas, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Albino Marcos va anar directament als peus de Immanuel Stomphorst que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Immanuel Stomphorst va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sjors Poelman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Inaam Pitussi de KazzatorFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Didim FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Sefa Pürahenk que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DFC. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Fernando López xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ali Ekber Bayık va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Mehmet Ulus quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): DFC va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jesús Ramírez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sefa Pürahenk va fer una jugada per la banda esquerra, però Ties Joosen va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 89, quan en Jesús Ramírez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando López de DFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salim Zeycan de DFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.