Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731568419

Amistoso (Int., RC) 731568419 Información oficial sobre el partido 731568419 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

LionSmith Wrocław Alineación oficial del equipo 'LionSmith Wrocław' en el partido 4 - 6 Cusco Avalanche Alineación oficial del equipo 'Cusco Avalanche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LionSmith Wrocław Alineación oficial del equipo 'LionSmith Wrocław' en el partido 4 - 0 Cusco Avalanche Alineación oficial del equipo 'Cusco Avalanche' en el partido
Tiene un resultado normal 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LionSmith Wrocław

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): LionSmith prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Cezary Pawlica va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Cezary Pawlica de LionSmith va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 111 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, Benedykt Płaczek va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 112 Minuto 106 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ernest Sieg va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 4 - 4 al minut 106.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Tomasz Tomiak es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): LionSmith va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Filip Machoń ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a LionSmith per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anastazy Szypulec, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Florian Wilmart va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 65, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El jugador de LionSmith Florian Wilmart quasi va assolir l'empat al minut 82 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): LionSmith per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 103, quan Filip Machoń va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de LionSmith, Tomasz Tomiak, col·locà la pilota just a les mans d'en Noah Autischer. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de LionSmith Anastazy Szypulec, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Noah Autischer. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LionSmith Bartłomiej Janko va intentar enganyar Noah Autischer amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cezary Pawlica de LionSmith va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Cusco Avalanche

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jimmy Villalobos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 135 Minuto 63 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jimmy Villalobos de Avalanche va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 2.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Avalanche van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bernhard Kosesnik-Wehrle va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 104 (Gol de contra por el centro): Avalanche sabia com jugar al contraatac, i al minut 104, Jimmy Villalobos va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Al minut 114 de partit, Jaime Acasiete quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Korbinian Heimerdingen de Avalanche va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Korbinian Heimerdingen va xutar fora per a Avalanche, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Alfonso Hilario va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Baldomero Temple de Avalanche va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Avalanche, Jimmy Villalobos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.