Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731568229

Amistoso (RC) 731568229 Información oficial sobre el partido 731568229 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Astigi Deportivo Alineación oficial del equipo 'Astigi Deportivo' en el partido 4 - 2 Athletic Mioko Alineación oficial del equipo 'Athletic Mioko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Astigi Deportivo Alineación oficial del equipo 'Astigi Deportivo' en el partido 1 - 1 Athletic Mioko Alineación oficial del equipo 'Athletic Mioko' en el partido
Tiene bastante suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astigi Deportivo

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Deportivo va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Cordes Hellkamp, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sylvain Lesage que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andy Dornaus va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Esteban Noriega.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Al minut 106 es va veure una gran oportunitat per a Deportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Donato Novoa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo, Fernando García-Sala, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Iván Estébanez Alonso de Deportivo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Esteban Noriega en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Deportivo Feliks Gajewski, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Esteban Noriega. El marcador continuava 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo Ramón Desbach no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Esteban Noriega es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

Athletic Mioko

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Michael Arntjen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ath.Miko.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 13 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 13 per Torbjörn Nesshall va anar a parar a la creueta.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ath.Miko va ser a punt de marcar al minut 29, quan el seu jugador Olivér Hegyi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Olivér Hegyi de Ath.Miko no va ser gol per ben poc.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ath.Miko, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Tomasz Cerek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Sanguino va superar els defenses rivals per velocitat al minut 65 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ath.Miko que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tomasz Cerek, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Torbjörn Nesshall ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emil Hollenstein que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torbjörn Nesshall de Ath.Miko es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robert Brunčák de Ath.Miko es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ath.Miko Kiril Vlaykovski va intentar enganyar Iván Estébanez Alonso amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ath.Miko Kevin Kubeša va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Torbjörn Nesshall va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Tomasz Cerek xutant per a Ath.Miko va fer anar la pilota just on la volia, però Iván Estébanez Alonso, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.