Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731567685

Amistoso (Int.) 731567685 Información oficial sobre el partido 731567685 en Hattrick

22.05.2024 16:00:00

FC Sha Alineación oficial del equipo 'FC Sha' en el partido 2 - 1 U.D Muchafiesta Alineación oficial del equipo 'U.D Muchafiesta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Sha Alineación oficial del equipo 'FC Sha' en el partido 3 - 0 U.D Muchafiesta Alineación oficial del equipo 'U.D Muchafiesta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sha

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 28 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Peder Stenhaug llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Sha al minut 49, que va llançar ajustat al pal en Peder Stenhaug. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ola Moltu de Sha va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Christian Høiby que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Sha per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Henning Gulbrandsen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Henning Gulbrandsen va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nikki Dur va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Christian Høiby per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Scipio Nigris va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

U.D Muchafiesta

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Kurt Limberger de Muchafiesta després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Iraklis Papafotiou va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Raphael Okoh quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Jakub Wojdan de Muchafiesta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fiorenzo Zangrandi de Muchafiesta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.