Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731567633

Amistoso (Int., RC) 731567633 Información oficial sobre el partido 731567633 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 4 - 1 Ngolos Riddare Alineación oficial del equipo 'Ngolos Riddare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 3 - 1 Ngolos Riddare Alineación oficial del equipo 'Ngolos Riddare' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia De Alcántara C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 22 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Rəhim Acalov llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Juan Carlos Puente va incrementar l'avantatge de VALC C.F. amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan VALC C.F. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Patricio Inclezan des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): VALC C.F. va augmentar la diferència quan Dick Austin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Juan Carlos Puente de VALC C.F. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de John-Olov Mathiasson al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Carlos Puente va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Venceslau das Cabanas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Rəhim Acalov es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El VALC C.F. ho intentava per la dreta per mitjà de José Payán, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Ngolos Riddare

Goles Goles

  • 154 Minuto 40 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Gheorghe Magheţi. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Riddare Fredrik Törnlund quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Llucià Creuheras l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Miikka Kilkki quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Lucjan Wenc va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Olofsson de Riddare es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gheorghe Magheţi de Riddare es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fredrik Törnlund es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.