Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731567451

Amistoso (Int.) 731567451 Información oficial sobre el partido 731567451 en Hattrick

21.05.2024 19:15:00

Assitaliese Alineación oficial del equipo 'Assitaliese' en el partido 4 - 2 EBRO Alineación oficial del equipo 'EBRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Assitaliese Alineación oficial del equipo 'Assitaliese' en el partido 2 - 0 EBRO Alineación oficial del equipo 'EBRO' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Assitaliese

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Santino Nascimbene de Assitaliese aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gianantonio Castellana va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 27 minuts de joc, Pier Nicola Sciamanna, corrent com un esperitat, superà primer Patxi Manrique per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): El gol de falta de Francesco Viviani sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 66 i ampliar l'avantatge de Assitaliese a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Bascuñan al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gianantonio Castellana va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Santino Nascimbene gairebé va marcar per a Assitaliese des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

EBRO

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats de EBRO van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jesús Ignacio Solano va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): EBRO va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Milián Vázquez Cano va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 64 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en José Francisco Espital amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jesús Ignacio Solano ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.