Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731566882

Amistoso 731566882 Información oficial sobre el partido 731566882 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

Tapion Pallo Alineación oficial del equipo 'Tapion Pallo' en el partido 1 - 0 Paloheinän Pummit Alineación oficial del equipo 'Paloheinän Pummit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tapion Pallo Alineación oficial del equipo 'Tapion Pallo' en el partido 2 - 0 Paloheinän Pummit Alineación oficial del equipo 'Paloheinän Pummit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tapion Pallo

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va premiar TaPa amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Domenico Padalino va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): TaPa va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Domenico Padalino va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hannes Weman va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Müslim Tek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Domenico Padalino va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TaPa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Tommi Kartano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Asko Niinimäki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jani Kopakkala, el jugador de TaPa va ser expulsat al minut 41.

Paloheinän Pummit

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Paloheinän, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Niko Kuronen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Paloheinän van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de Domenico Maccabruni des de l'esquerra va sortir desviat.