Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731566721

Amistoso (Int.) 731566721 Información oficial sobre el partido 731566721 en Hattrick

21.05.2024 19:15:00

dyno FC Alineación oficial del equipo 'dyno FC' en el partido 2 - 3 Obliterators FC Alineación oficial del equipo 'Obliterators FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
dyno FC Alineación oficial del equipo 'dyno FC' en el partido 4 - 1 Obliterators FC Alineación oficial del equipo 'Obliterators FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dyno FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Pascal Korthals, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): El Pascal Korthals va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel dyno. 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Florin Röst. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): dyno va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andrea Fontecedro en un 1 contra 1 amb el porter Martín Satrustegui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ignatiy Khamchishkin no va entrar per centímetres.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): dyno enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Florin Röst quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Genusis Rusys no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florin Röst de dyno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Obliterators FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Antón Nabeira la va rematar Gabriel Anca amb una magnífica volea que va fer pujar per a Obliterators el 1 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, Obliterators es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Tudorel Dascălu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Antón Nabeira va augmentar l'avantatge de Obliterators a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antón Nabeira de Obliterators la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.