Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731566627

Amistoso (Int., RC) 731566627 Información oficial sobre el partido 731566627 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

F.C. Almoster Alineación oficial del equipo 'F.C. Almoster' en el partido 1 - 2 AC Alaitoc Alineación oficial del equipo 'AC Alaitoc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Almoster Alineación oficial del equipo 'F.C. Almoster' en el partido 1 - 0 AC Alaitoc Alineación oficial del equipo 'AC Alaitoc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Almoster

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Almoster amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Alen Cemre en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

AC Alaitoc

Goles Goles

  • 115 Minuto 88 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 88 minuts, Than Tun Tun va superar per velocitat Alen Cemre per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Alaitoc va ser finalitzada des de l'esquerra per Victor Mekaiten al minut 102. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 11 en Victor Mekaiten ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Than Tun Tun el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Alaitoc va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stephan Kowohl, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdeněk Bartoněk de Alaitoc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Zdeněk Bartoněk se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.