Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731565802

Amistoso (Int., RC) 731565802 Información oficial sobre el partido 731565802 en Hattrick

22.05.2024 03:30:00

Stallion Laguna FC Alineación oficial del equipo 'Stallion Laguna FC' en el partido 2 - 0 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
2 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
1 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 2
1 / 4 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
51 % Posesión 45' 49 %
52 % Posesión 90' 48 %
Normal Táctica Jugar creativamente
Stallion Laguna FC Alineación oficial del equipo 'Stallion Laguna FC' en el partido 2 - 0 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Stallion Laguna FC Alineación oficial del equipo 'Stallion Laguna FC' en el partido 4 - 2 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
Tiene mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stallion Laguna FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Alfredo Estupiñán va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Stallion.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Asi Magbata va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 47, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Stallion, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Asi Magbata de Stallion va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Alfredo Estupiñán que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alfredo Estupiñán va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Alfredo Estupiñán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Jiménez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paco Manriquez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Marco Polo Nazareno de Stallion va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Alain Piot al minut 65 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Marco Polo Nazareno de Stallion gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

MASERATI

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): MASERATI va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Adrian-Ioan Oţel es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Pedro Cunvas va fer una jugada per la banda esquerra, però Samson Apisan va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): MASERATI va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 74 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrian-Ioan Oţel de MASERATI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.