Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731565459

Amistoso (Int., RC) 731565459 Información oficial sobre el partido 731565459 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 3 - 1 Union Rocourt Alineación oficial del equipo 'Union Rocourt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 2 - 2 Union Rocourt Alineación oficial del equipo 'Union Rocourt' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,2 % 57,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ajarr

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Ajarr va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 43 Otilio Albeiros va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Diego Domecq, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ajarr se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 101.
  • 131 Minuto 109 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ricardo Díaz de Reguero va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 94 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rubén Labrue Carrasco va fer al minut 94 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gonzalo Amado, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Ricardo Díaz de Reguero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 103, però una magnífica aturada de Alexandre Dewallens va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Alfonso Baillo de Ajarr va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Idiolo de Ajarr amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Union Rocourt

Goles Goles

  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): L'entrenador de Rocourt es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Cyril Lopez era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Enrique Middelkoop, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nino Dascotte no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Cyril Lopez al minut 42 semblava entrar, però Enrique Middelkoop va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): El Rocourt va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Cyril Lopez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rocourt que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Benedict Escott, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cyril Lopez de Rocourt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.