Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731565360

Amistoso (Int.) 731565360 Información oficial sobre el partido 731565360 en Hattrick

22.05.2024 09:30:00

tyrolean fire Alineación oficial del equipo 'tyrolean fire' en el partido 1 - 2 Catabois United Alineación oficial del equipo 'Catabois United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tyrolean fire Alineación oficial del equipo 'tyrolean fire' en el partido 3 - 1 Catabois United Alineación oficial del equipo 'Catabois United' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tyrolean fire

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): tyrolean prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Nélson Barata va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el tyrolean sortien al contraatac. La falta llançada per Kingsley Debruille va sortir força alta sense massa perill.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): tyrolean va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Kingsley Debruille va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): tyrolean va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nélson Barata ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hesam Jamshidi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jhonny Rosales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Catabois United

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 35 minuts quan Matías Héctor Morquio va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Esa Piik, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 56, quan Horacio Esquerdo va posar els visitants Catabois per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Manuel Rizo, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a tyrolean, però Evgeniy Smolnyakov no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladislav Mihaylov de Catabois la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladislav Mihaylov de Catabois va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".