Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eiros FC (119172) - Sporting Eiris (435466) » 73156504: T17/J1/VII

Liga 73156504 Información oficial sobre el partido 73156504 en Hattrick

29.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VII.627 (38663)

New Metro G.M. Alineación oficial del equipo 'New Metro G.M.' en el partido 1 - 0 Buyuyus del Condado Alineación oficial del equipo 'Buyuyus del Condado' en el partido
Jaime Silva (42') 1 - 0
New Metro G.M. Alineación oficial del equipo 'New Metro G.M.' en el partido 1 - 0 Buyuyus del Condado Alineación oficial del equipo 'Buyuyus del Condado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Metro G.M. Alineación oficial del equipo 'New Metro G.M.' en el partido 1 - 1 Buyuyus del Condado Alineación oficial del equipo 'Buyuyus del Condado' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Metro G.M.

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 42 gràcies a la jugada de Jaime Silva, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Diègo Hofman va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Luca Bouwhuis rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Luca Bouwhuis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Metro.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Metro ho intentava per la dreta per mitjà de Iván Gortárez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Bujanda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Johan Andersson.

Buyuyus del Condado

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Martin Iger va estar a punt de posar per davant a Buyuyus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abel Abiega va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sampsa Tantere que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Martin Iger sol davant la porteria al minut 46, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Henning Østebø va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.