Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731564371

Amistoso (Int.) 731564371 Información oficial sobre el partido 731564371 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

FC Topillos Alineación oficial del equipo 'FC Topillos' en el partido 2 - 4 Brukne Legger FC. Alineación oficial del equipo 'Brukne Legger FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Topillos Alineación oficial del equipo 'FC Topillos' en el partido 1 - 2 Brukne Legger FC. Alineación oficial del equipo 'Brukne Legger FC.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,6 % 61,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topillos

Goles Goles

  • 112 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4, Tobias Feltgen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Als 82 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Topillos va acabar amb la pilota als peus de Rolando Ramón Casabal que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Jorge Carlos Soldevilla de Topillos va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Cassaccia estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rolando Ramón Casabal, als 58 minuts, va fallar per ben poc.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jarle Vinkenes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rolando Ramón Casabal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Brukne Legger FC.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carl-Gösta Boker es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): En Bjarte Pettersson va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 24. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bjarte Pettersson de Brukne l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 39 de partit.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Brukne per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 69. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Bjarte Pettersson. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Roluf Clement va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bjørn Haaland, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jarle Vinkenes després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roluf Clement va poder desviar-lo a córner.