Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731563204

Amistoso (Int.) 731563204 Información oficial sobre el partido 731563204 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

los leones de la llagosta Alineación oficial del equipo 'los leones de la llagosta' en el partido 5 - 3 A.C.LEGNANO2005 Alineación oficial del equipo 'A.C.LEGNANO2005' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
los leones de la llagosta Alineación oficial del equipo 'los leones de la llagosta' en el partido 8 - 1 A.C.LEGNANO2005 Alineación oficial del equipo 'A.C.LEGNANO2005' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los leones de la llagosta

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Carlos Carrandi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. llagosta es posava per davant!
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Choukri Haddou va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): llagosta va augmentar la diferència quan Jeronim Čepinac no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Carrandi va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de llagosta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jeronim Čepinac va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Carlos Carrandi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

A.C.LEGNANO2005

Goles Goles

  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 59 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Fulvio Busiello.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Niclas Strømberg estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Koen Brands va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 60.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 77, el jugador visitant Christian Olsen va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Koen Brands va fer una jugada per la banda esquerra, però Gerald Rodríguez va aturar el seu xut.
  • 250 Minuto 70 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Koen Brands l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 289 Minuto 76 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Waziri Honori va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Carlos Carrandi el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Koen Brands va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christian Olsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.