Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731562590

Amistoso (Int.) 731562590 Información oficial sobre el partido 731562590 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

UD Talayo Alineación oficial del equipo 'UD Talayo' en el partido 2 - 2 Gli Impermeabili BIS Alineación oficial del equipo 'Gli Impermeabili BIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD Talayo Alineación oficial del equipo 'UD Talayo' en el partido 3 - 1 Gli Impermeabili BIS Alineación oficial del equipo 'Gli Impermeabili BIS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Talayo

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Josep Maria Subiranas trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Talayo aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Tam Teon Razanambatiny va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Josep Maria Subiranas va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Marco Verni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Talayo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo 'La Bestia' Iracheta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marco Verni.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Talayo, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Prospèr Torras va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Talayo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Josep Maria Subiranas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Hakan Safi marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Tam Teon Razanambatiny que va xutar a fora per molt poc.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Piatrok Zhyjicz va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Tam Teon Razanambatiny del Talayo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Piatrok Zhyjicz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tzvetelin Florov de Talayo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gli Impermeabili BIS

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Dietrich Villiger va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29, una falta xutada per Johann Peter Elssenwenger va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Impermeabili. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Johann Peter Elssenwenger va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Christian Lautenschlager, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 66 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Antonio Mangiacristiani va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hakan Safi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 92 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Impermeabili va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giuseppe Tripodo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.