Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731562416

Amistoso (Int.) 731562416 Información oficial sobre el partido 731562416 en Hattrick

22.05.2024 15:20:00

Estephael FC Alineación oficial del equipo 'Estephael FC' en el partido 2 - 0 Toreeni FC Alineación oficial del equipo 'Toreeni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estephael FC Alineación oficial del equipo 'Estephael FC' en el partido 3 - 0 Toreeni FC Alineación oficial del equipo 'Toreeni FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estephael FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Estephael s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Boris Mayol per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Estephael va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Boris Mayol va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kenn Kaspersen va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Tero Taskinen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Estephael per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Maxime Fernandez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Bogdan Mălăeru del Estephael ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, José Avelino Ribeiro Domingos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tero Taskinen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maxime Fernandez estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Boris Mayol, als 49 minuts, va fallar per ben poc.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 56 podia haver acabat en gol, però Tero Taskinen va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En José Avelino Ribeiro Domingos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Kenn Kaspersen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Abdujalil Esonov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Jan-Peter van Dalfsen gairebé va marcar per a Estephael des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Jan-Peter van Dalfsen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Toreeni FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En François Hettinger va ridiculitzar a en Boris Mayol amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.