Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731561922

Amistoso (Int.) 731561922 Información oficial sobre el partido 731561922 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Los Precursos Alineación oficial del equipo 'Los Precursos' en el partido 3 - 1 New Viennetta Alineación oficial del equipo 'New Viennetta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Precursos Alineación oficial del equipo 'Los Precursos' en el partido 5 - 1 New Viennetta Alineación oficial del equipo 'New Viennetta' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Precursos

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ramon Hauşi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 22.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Sake Eken va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Precursos.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Salvador Tatay va augmentar l'avantatge de Precursos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jean-Stéphane Cadieu per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marco Giovinco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marco Giovinco al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mario Jesús Galán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Mario Jesús Galán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

New Viennetta

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): En Harras Ojaniemi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 17 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Harras Ojaniemi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Antonio Pierro, als 63 minuts, va fallar per ben poc.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Eugenio Landi va fer una jugada per la banda esquerra, però Alejandro Puado va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francesco Davide Gilioli de Viennetta es va guanyar la targeta groga merescudament.