Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731561638

Amistoso (RC) 731561638 Información oficial sobre el partido 731561638 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 3 - 4 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 2 - 0 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PATALIEBRE FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Corria el minut 58, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. PATALIEBRE s'avançava en el marcador després que en Wolfgang Steinberger xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Greg Duffill va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Conrado Leegstra de PATALIEBRE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per José Gregorio Ariza de PATALIEBRE anava molt fort i col·locat però Albano Cid no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de PATALIEBRE, César González-Cavada, col·locà la pilota just a les mans d'en Albano Cid. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de PATALIEBRE Stephen Zillmer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Albano Cid. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Julián Antolín anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a PATALIEBRE.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Conrado Leegstra de PATALIEBRE va superar Albano Cid, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 3.

c.f. bahia de algeciras

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del bahia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joan Francesc Goula, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): bahia van sortir al contraatac al minut 61, però Joan Francesc Goula va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Rojas Casas de bahia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Joan Francesc Goula va xutar fora per a bahia, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Greg Duffill de bahia va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de bahia, Simeón Cadalso, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Simeon Enikov de bahia va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Angelo Aretio de bahia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Augusto Calarrão en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.