Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731561634

Amistoso (Int.) 731561634 Información oficial sobre el partido 731561634 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Atletico Diogenes Alineación oficial del equipo 'Atletico Diogenes' en el partido 2 - 2 ACP United Alineación oficial del equipo 'ACP United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Diogenes Alineación oficial del equipo 'Atletico Diogenes' en el partido 2 - 1 ACP United Alineación oficial del equipo 'ACP United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Diogenes

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Atletico s'avançava en el marcador després que en Gustaaf Lescrauwaet xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 120 Minuto 65 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 65, indicava inequívocament que en Gustaaf Lescrauwaet va saber trobar la xarxa rival. Atletico desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Taha Mazen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Atletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Taha Mazen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Taha Mazen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Juan Carrió de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ACP United

Goles Goles

  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 52 minuts, Harold van Kassel va superar per velocitat Juan Carrió per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, Ugo Maria Speciale va pentinar un córner cap al segon pal que Ville Pippuri va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de United tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Malton Sokoli ho va intentar al minut 32 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Harold van Kassel va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 60. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Harold van Kassel al minut 67 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Jörn Shaban hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Matteo Mastalia havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.