Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731560306

Amistoso (Int.) 731560306 Información oficial sobre el partido 731560306 en Hattrick

21.05.2024 20:20:00

FC Ässät Alineación oficial del equipo 'FC Ässät' en el partido 2 - 6 Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Ässät Alineación oficial del equipo 'FC Ässät' en el partido 1 - 5 Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ässät

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Ville Nurmi va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ville Nurmi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Antti Tulander, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ville Nurmi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Veikko Seppä va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Manuel Rincón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antti Tulander de Ässät es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Bético

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Odón Ramírez va posar els visitants Bético per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Bético es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Enrique Mañero es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ässät. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Guillermo Morillo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bético es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 68.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Guillermo Morillo de Bético l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 87 de partit.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 88, Bético va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pau Picazo.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Damoun Amirabadian, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 24 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 24 la va desaprofitar Marco Mejías de Bético, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Ville Väkeväinen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pau Picazo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): En Hendrik Markreiter va fer una ràpida incursió al minut 36, però en Raimo Varsamäki no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Niklas Gapp de Bético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vilhelm Flyvbjerg de Bético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.