Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731560140

Amistoso (Int., RC) 731560140 Información oficial sobre el partido 731560140 en Hattrick

21.05.2024 19:20:00

Capdevils Alineación oficial del equipo 'Capdevils' en el partido 2 - 1 A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
0 / 2 Evento x07Goles / Ocasiones tiro lejano 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
56 % Posesión 90' 44 %
Tiros lejanos Nivel de táctica: 14Nivel de táctica: 14 Táctica Normal
Capdevils Alineación oficial del equipo 'Capdevils' en el partido 2 - 1 A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capdevils Alineación oficial del equipo 'Capdevils' en el partido 2 - 0 A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capdevils

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Capdevils va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Nosti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Capdevils tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Justo Centurión ho va intentar al minut 83 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): Al minut 84 un refús amb el peu d'en Mario Estanislao Manosalva va anar a parar als peus del Andrea Baldi que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Umberto Stevoli de Capdevils amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Gian Maria Bianco de Capdevils va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Capdevils, Florin Cristolovean, col·locà la pilota just a les mans d'en Mario Estanislao Manosalva. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Andrea Baldi va xutar fora per a Capdevils, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Capdevils Federico Catello, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mario Estanislao Manosalva. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Capdevils Artemio Buso, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mario Estanislao Manosalva. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Capdevils, Umberto Stevoli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.

A.C. Rvecitas

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mihai Gachi sempre és una garantia. Al minut 29, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Roman Rádl marcar el 0 - 1 per al Rvecitas.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mario Estanislao Manosalva de Rvecitas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rvecitas Tuomas Saari va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rvecitas Patryk Jurczyszyn va intentar enganyar Florin Cristolovean amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rvecitas Jakub Koiš, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Florin Cristolovean. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rvecitas Herrik Maassen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Florin Cristolovean. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Frankie Haynes xutant per a Rvecitas va fer anar la pilota just on la volia, però Florin Cristolovean, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.