Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Critos F.C. (314736) - Blues Breakers (491003) » 73155984: T17/J10/VII

Liga 73155984 Información oficial sobre el partido 73155984 en Hattrick

01.07.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / VII.621 (38657)

Velismo Alineación oficial del equipo 'Velismo' en el partido 1 - 0 Real Deportivo de Siero Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo de Siero' en el partido
Francisco Garzo (26') 1 - 0
Velismo Alineación oficial del equipo 'Velismo' en el partido 1 - 0 Real Deportivo de Siero Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo de Siero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Velismo Alineación oficial del equipo 'Velismo' en el partido 6 - 0 Real Deportivo de Siero Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo de Siero' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Velismo

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Francisco Garzo de Velismo, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Velismo es va veure beneficiat per la polèmica al minut 5, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Abel Cea va relliscar al moment de fer el xut i el porter Ricco Weilnhammer no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Catello Stocco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Garzo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abel Cea va rematar alt.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Abel Cea es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Francisco Garzo de Velismo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Angelomaria Malavasi, jugador de Velismo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 34. David Bill, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Real Deportivo de Siero

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 62 (Ocasión de falta): El jugador visitant Guillermo Balaguer va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 62 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jonathan Mújica va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Óscar Carulla.