Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731559166

Amistoso (Int., RC) 731559166 Información oficial sobre el partido 731559166 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

Caesar EAR Alineación oficial del equipo 'Caesar EAR' en el partido 3 - 0 Tu antes molabas CF Alineación oficial del equipo 'Tu antes molabas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Caesar EAR Alineación oficial del equipo 'Caesar EAR' en el partido 8 - 0 Tu antes molabas CF Alineación oficial del equipo 'Tu antes molabas CF' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caesar EAR

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Lucas Odewald va donar a Caesar un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Heiko Marc va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Caesar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ihintz Arangua va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Caesar va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Jed Ignaz Manz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ihintz Arangua va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Caesar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Caesar per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Lucas Odewald va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lucas Odewald per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gabino Courel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mark Hell de Caesar es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tu antes molabas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Anicetu Noroña Fabra no va ser aprofitada per en Enric Frexe que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xervasio Anaya ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Mario Mozzillo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.